Ο Ν. Φαρμάκης στον Αστακό για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου Πολιούχου του Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, παραβρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Κοσμάς, καθώς και την περιφορά της εικόνας του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής, ο κ. Φαρμάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και κυρίως στους εορτάζοντες και στους ναυτικούς.
Αργότερα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε σε σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρο Δημητρογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και ευρύτερα, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος δυνατός συντονισμός και η επιτάχυνση δράσεων.