Ο Δήμος Θέρμου στηρίζει το έργο του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες

Την πρώτη συνεδρίασή του για το 2020 πραγματοποίησε στην Αθήνα την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, σύμφωνα με το από 20-1-2020 σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το εν λόγω Δίκτυο.

Ο Δήμος Θέρμου εκπροσωπείται στις Γενικές Συνελεύσεις του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες από τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Ιωάννα Καλημέρη, η οποία είναι και Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής.Στην προαναφερόμενη συνεδρίαση, κατά την οποία παραβρέθηκαν όλα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθορίστηκαν και οι ομάδες εργασίας για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2020.

Μεταξύ πολλών ενδιαφερουσών δράσεων, όπως αυτές αναφέρονται αναλυτικά στο εν λόγω Δελτίο Τύπου, συμπεριλαμβάνεται και η πραγματοποίηση συνεδρίου για το νερό, όπου τον συντονισμό της αντίστοιχης ομάδας έχουν αναλάβει ο κ. Μίμης Σκορδόπουλος και η κ. Ιωάννα Καλημέρη, εκπρόσωποι των Δήμου Αγρινίου και Θέρμου αντίστοιχα. Μια δράση με γενικότερο ενδιαφέρον, η συμβολή της οποίας, ανεξάρτητα από τον τόπο όπου θα διεξαχθεί, αναμένεται να έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση και σε τοπικό επίπεδο, καθώς το αντικείμενό της, το νερό, συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Θέρμου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Δήμος Θέρμου στηρίζει με κάθε διαθέσιμο μέσο το έργο του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες και προσδοκεί στην ευόδωση των στόχων του, κάτι που, αναλόγως του βαθμού υλοποίησής τους, συνεπάγεται αναμφίβολα και θετικό αποτύπωμα σε τοπικό επίπεδο.