Παναιτωλικός: Εισιτήρια (και) στη μικρή κερκίδα

Οι «κυανοκίτρινοι» για το ματς με τον Πανιώνιο θα έχουν εκδοτήρια και για τη μικρή κερκίδα, ενώ έπεσαν αισθητά και οι τιμές.

Από το ματς με τον Βόλο ο Παναιτωλικός άρχισε ξανά να εκδίδει εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια του και μάλιστα ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο θα υπάρχουν και στη μικρή κερκίδα. Οχι μόνο στη μεγάλη, όπως συνέβη κόντρα στους «νεοφώτιστους». Μάλιστα υπάρχει και μείωση τιμών, καθώς στην μεν πρώτη θα κοστίζουν 10 ευρώ (από 12) και στη δεύτερη (15 από 18).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, θα διατεθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο από τις 11.00 έως την έναρξη του αγώνα (ώρα 15.00) απλά εισιτήρια για:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ (είσοδος από Θύρες 1 και 2) στην τιμή των 15 ευρώ (10 ευρώ για γυναίκες – παιδιά)
ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ (είσοδος από Θύρα 4Α) στην τιμή των 10 ευρώ (7 ευρώ για γυναίκες – παιδιά).
Τονίζεται ότι τα εισιτήρια είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ και για την έκδοσή τους απαιτείται ΑΜΚΑ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Όλοι οι φίλαθλοι (με απλά εισιτήρια ή διαρκείας) κατά την προσέλευσή τους ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Διαφορετικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να εισέλθουν στο γήπεδο σε εφαρμογή του νόμου 4639/2019, σύμφωνα με τον οποίο διενεργείται σε όλα τα γήπεδα έλεγχος ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων (απλών ή διαρκείας).