Ο Ρόσα του Αγρινίου και του Περιστερίου

Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ θυμίζουν οι εμφανίσεις του Φάρλει Ρόσα με τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό. Καμία σχέση ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν στο Περιστέρι, με αυτόν που βλέπουμε στο δεύτερο μισό της χρονιάς στο Αγρίνιο.

Κι αυτή η αγωνιστική μεταμόρφωση του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί θέμα συζήτησης και έντονου προβληματισμού στο στρατόπεδο του Ατρόμητου.

Να θυμίσουμε πως τους έξι μήνες της θητείας του στην αθηναϊκή ομάδα, ο Ρόσα έγραψε στο κοντέρ 18 ματς, 0 γκολ και 1 ασίστ κι ενώ στον Παναιτωλικό μετράει 10 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ.

Το γεγονός πως δεν κατάφερε να κάνει απόσβεση της μεταγραφής στον Ατρόμητο, αποτελεί ένα ακόμα…σημάδι της κακής φετινής λειτουργίας των Περιστεριωτών και των κατώτερων των προσδοκιών εμφανίσεων τους.

Κι αν κάποιον απογοητεύουν περισσότερο απ΄όλους ο Αγρινιώτης Ρόσα και γενικότερα οι φτωχές φετινές εμφανίσεις του Ατρόμητου, αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”