“Αγώνας Δρόμου – Βάδην μίας ώρας ΣΔΥ Αγρινίου 2020”

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου (ΣΔΥ Αγρινίου),με σκοπό να προσφέρει δρομικές δράσεις στα μελή του αλλά και στους φίλους του τρεξίματος θα οργανώσει αγώνα δρόμου/δυναμικού βάδην διάρκειας 1 ώρας στο ΔΑΚ Αγρινίου (μήκος εσωτερικής διαδρομής 400m) την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, με ώρα εκκίνησης 10:00 π.μ. Στο αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν: αθλούμενοι δρομείς αλλά και δρομείς καλά προπονημένοι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών (80 δρομείς). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.

Στον πρώτο νικητή/τρια γενικής άνδρες/γυναίκες που θα διανύσουν την μεγαλύτερη απόσταση θα δοθεί μετάλλιο.
Μετάλλιο επίσης θα δοθεί στον πρώτο άνδρα και γυναίκα που θα μεταβολίσουν τις περισσότερες θερμίδες (kcal) καθότι θα πραγματοποιηθεί και θερμιδομετρία στη διάρκεια του αγώνα.

Οι διοργανωτές θα φροντίσουν για συνεχή υδροδοσία στη διάρκεια του αγώνα. Για δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ή μέχρι να συμπληρωθούν οι 80 συμμετοχές. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν κ αποτελεί ευγενική χορηγία του ΣΔΥ Αγρινίου. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6944299670 Κωνσταντάτος Μάκης ή στείλτε email στην παρακάτω δ/νση: konstantatos.m@gmail.com