Δικογραφίες προς το παρόν στο Μεσολόγγι αντί για μετανάστες

Δικογραφία σύμφωνα με πληροφορίες σχηματίστηκε για τις φθορές που προκλήθηκαν από αγνώστους χθες το βράδυ στην είσοδο ξενοδοχείου του Μεσολογγίου, που φημολογείται ότι θέλησε να συμμετάσχει σε πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για εγκατάσταση μεταναστών.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες δικογραφία σχηματίστηκε και για τη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην φημολογούμενη έλευση μεταναστών στο Μεσολόγγι.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η δικογραφία σχηματίστηκε για παρακώλυση συγκοινωνιών και την παράταξη οχημάτων στην Πύλη του Μεσολογγίου. Σημειωτέον πως η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε χθες στην Πύλη του Μεσολογγίου έγινε μετά από κάλεσμα του δημάρχου Κ. Λύρου και άλλων δημοτικών παραγόντων και μεταξύ άλλων σε αυτή συμμετείχαν και οχήματα του δήμου Μεσολογγίου. Μέχρι στιγμής οι κατηγορίες δεν έχουν προσωποποιηθεί, όμως δεν αποκλείεται να συμπεριλαμβάνουν και πρόσωπα του δήμου Μεσολογγίου.

Περιττό να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωση παραβίαζε κατάφορα τα περιοριστικά μέτρα και την απαγόρευση της κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ λόγω της πανδημία του κορονοϊού.