Χαιρετίζει τη δημιουργία νέων ΚΔΑΠ στο δήμο Αγρινίου ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή του χαιρετίζει την απόφαση δημιουργίας νέων Δημοτικών ΚΔΑΠ στο δήμο Αγρινίου, ωστόσο επαναλαμβάνει το αίτημα για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την στελέχωση των νέων Δομών.

Αναλυτικά:
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Δημοτικούς Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς. Τον Ιούνιο θα γίνουν και οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου. Η ΚΟΙΠΑ μας ενημερώνει επίσης ότι φέτος θα λειτουργήσουν και νέα ΚΔΑΠ στον Δήμο Αγρινίου. Είναι γνωστή τόσο η θέση του Συλλόγου μας όσο και της ΠΟΕ ΟΤΑ υπέρ της διατήρησης του Δημόσιου Χαρακτήρα των Υπηρεσιών των Δήμων και της δημιουργίας μόνιμων θέσεων εργασίας.
 Χαιρετίζουμε την απόφαση δημιουργίας νέων Δημοτικών ΚΔΑΠ.
 Στηρίζουμε – και ζητάμε το ίδιο να πράξουν και οι Συνάδελφοι – με κάθε νόμιμο τρόπο την λειτουργία των Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών και Δημοτικών ΚΔΑΠ.
 Ζητάμε την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την στελέχωση των νέων Δομών και για την κάλυψη των αναγκών των ήδη υπαρχόντων.
 Ανανέωση όλων των συμβάσεων των ΕΣΠΑ και σταδιακή τακτοποίησή τους με μόνιμη εργασία, καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.