Παρέμβαση Φαρμάκη και ψήφισμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο για τους απολυμένους του Νηρέα

Το θέμα των απολύσεων στο «Νηρέα» έχει πάρει και πολιτικές διαστάσεις με αρκετούς φορείς της περιοχής τις τελευταίες ημέρες να τάσσονται στο πλευρό των εργαζομένων και να ζητούν ανάκληση των απολύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το θέμα εκδόθηκε ψήφισμα και από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας στην προχθεσινή του συνεδρίαση, ενώ παράλληλα υπήρξε και συνάντηση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη με το Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου «Νηρέας».

«Ανέλαβα την πρωτοβουλία και συναντήθηκα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο,κ. Γεώργιο Φραγκούλη, προκειμένου να ενημερωθώ αλλά και να ενθαρρύνω για τη δίκαιη και οριστική διευθέτηση του ζητήματος. Πληροφορήθηκα πως υπάρχει καλή διάθεση αλλά και σχεδιασμός της εταιρείας για ισχυρές επενδύσεις, τα επόμενα χρόνια.Τόσο οι επενδύσεις, όσο και οι θέσεις εργασίας όμως, αποτελούν πρώτη ανάγκη για τη Δυτική Ελλάδα» αναφέρει ο Νεκτάριος Φαρμάκης και προσθέτει : «ενημέρωσα και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία μου, όπου συζητήθηκε το θέμα και λήφθηκε απόφαση για την έκδοση ψηφίσματος».