Χρηματοδοτικό εργαλείο για τη μεταποίηση παρουσιάστηκε στην Αμφιλοχία

Χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω νέων δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για τη σύγχρονη μεταποίηση
«Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» είναι ο τίτλος του νέου προγράμματος που πρόκειται να υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της προτεραιότητας που έχει τεθεί για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.

Τις δράσεις του προγράμματος ανέλυσε στην Αμφιλοχία ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαϊμης σε ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ακαρνανίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρος Δημητρογιάννης, και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ακαρνανίας, Απόστολος Αυγερινός. Τέλος, η παρουσίαση έγινε από τον Αριστείδη Μαμασιούλα Στέλεχος στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- Μονάδα Προγραμματισμού και Αξιολόγησης.