Πάρτι στα social media για τους «ιομετανάστες» στο Μεσολόγγι

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι εδώ και δύο 24ωρα το ξενοδοχείο καραντίνας στο Μεσολόγγι έχει… πελάτες. Ο λόγος για τους Γερμανούς που έκαναν διακοπές στο Μοναστηράκι Δωρίδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο του Μεσολογγίου.

«Υπάρχει εκτίμηση για το πόσοι ιομετανάστες θα έρθουν;» αναρωτήθηκε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος παρατήρησε «αλώνιζαν τρεις, τέσσερις μέρες ελεύθεροι και τώρα τους έβαλαν σε καραντίνα… Χαχα! Φόρα μάσκα υποχρεωτικά εσύ φουκαριάρη Έλληνα, στο σούπερ μάρκετ, για να περιορίσεις τη διασπορά!» «Ψήνεται ΕΣΠΑ κορονοϊού για Μεσολόγγι» ήταν ένα ακόμη σχόλιο.
«Όταν περνάς τον Μόρνο είναι άλλος Δήμος άλλος νόμος» έγραψε άλλος χρήστης των social media με αφορμή το γεγονός ότι επιλέχθηκε να μεταφερθούν τα κρούσμα στο Μεσολόγγι και όχι στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Φωκίδα.

Πολλοί βέβαια σχολίασαν το γεγονός ότι και τα δύο ξενοδοχεία του Μεσολογγίου είναι «κατειλημμένα» για ειδικού σκοπού φιλοξενίας το ένα για πρόσφυγες – μετανάστες, το άλλο για κρούσματα κορονοϊού. «Μας βλέπω σε λίγο καιρό να αλλάζουμε όνομα στη πόλη σε Μογκαντίσου – Σπιναλόγκα! Διαλέχτε!» έγραψε κάποιος. «Τα δύο μεγαλύτερα ξενοδοχεία έχουν το ένα αφρικανούς και το άλλο τουρίστες με πιθανότητες κορονοϊού. Πιο πάτος δεν πάει. Το τερματίσαμε» σχολίασε κάποιος άλλος.