Τα δημοτικά media έφεραν και τη συντήρηση του δρόμου στο Αργυρό Πηγάδι

Προεξαγγελτικά θα σας πω ότι η στήλη θα αντιμετωπίσει το θέμα και με λίγο χιούμορ, γιατί αν το δούμε 100% στα σοβαρά μάλλον θα εξοργιστούμε. Εξάλλου το θέμα του χωμάτινου ορεινού οδικού δικτύου στο δήμου Θέρμου, που αποτελεί το πιο κραυγαλέο παράδειγμα ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων.

Λοιπόν ξέρετε ποια ήταν η μεγαλύτερη και μάλιστα προκαταβολική συνεισφορά της συνεδρίασης του ΔΣ της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδος στο Αργυρό Πηγάδι;
Μα το γεγονός ότι λίγο πριν πέρασαν τα μηχανήματα της Περιφέρειας και συντήρησαν το δρόμο ρίχνοντας μάλιστα και φρέσκο χώμα στο δρόμο. Η στήλη είχε την τύχη να γνωρίσει πέρυσι το Αργυρό Πηγάδι και τις ομορφιές του, αλλά ταυτόχρονα να το επισκεφθεί σε ένα καλοκαίρι που δεν πέρασε ούτε ένα μηχάνημα να καθαρίσει το δρόμο. Αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χορεύει καρσιλαμά σε κάθε εκατοστό.

Όσο και να προσπαθεί ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Γιάννης Τσόλκας που είναι και η «ψυχή» του χωριού, ενίοτε χρειάζονται και «μεγάλα μέσα»… Και επί του προκειμένου τα «μεγάλα μέσα» ήταν οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι και η δύναμη της ενημέρωσης και της εικόνας. Ειρήσθω εν παρόδω οι άνθρωποι της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ προέβαλλαν μέσω των social media τις εργασίες του ΔΣ της Ένωσης και έχοντας μείνει πολύ ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία, πλέον είναι από τους καλύτερους πρεσβευτές της φυσικής ομορφιάς του ορεινού Θέρμου και του Αργυρού Πηγαδίου.