Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Kαταγγελία εμπλοκής εξωγενών παραγόντων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου οδεύει σε εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 19 και 20 Αυγούστου 2020, όμωςη «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» προβαίνει σε μια έμμεση πλην σαφή καταγγελία.

Ωστόσο στο μήνυμα της προς τους εμπόρους προβαίνει και σε ένα σχόλιο με ιδιαίτερο νόημα. Σημειώνει πως «οι εκλογές στο Σύλλογό μας, αφορούν εμάς και τα μέλη του Συλλόγου μας. Δημοτικές αρχές, Δημοτικές παρατάξεις, υπεύθυνοι βουλευτικών γραφείων κ.λπ., πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να ενδώσουν στις φιλικές επιθέσεις και να εμπλακούν. Τα πολιτικά κόμματα, οι συνδικαλιστικές τους παρατάξεις, ασφαλώς και νομιμοποιούνται να το πράξουν, αρκεί να βγουν δημόσια να το δηλώσουν».

Κάνοντας λόγο για φιλικές επιθέσεις σε αυτοδιοικητικούς παράγοντες και βουλευτικά γραφεία να εμπλακούν προφανώς οι… κεραίες της «Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης» έχουν «πιάσει» τέτοιες προσπάθειες. Υπ’ αυτή την έννοια έχουμε μια έμμεση καταγγελία από την πλευρά της «Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης».

Από την άλλη όμως προκαλεί εντύπωση πως γίνεται –σύμφωνα με την «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» -τα πολιτικά κόμματα να νομιμοποιούνται να εμπλακούν στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου υπό την αίρεση της δημοσιοποίησης από την πλευρά τους.