Παναιτωλικός: Τα δεδομένα για τον στόπερ!

«Ηγέτη» κεντρικό αμυντικό ψάχνει ο Παναιτωλικός. Στο Αγρίνιο έπαθαν φέτος και προφανώς έμαθαν και δεν θέλουν να ξαναπάθουν. Αν είναι Έλληνας θα είναι και το ιδεατό. Αυτό άλλωστε ζητάει και το «αφεντικό» από τους διάφορους μανατζαρέους που μιλάει. Από την εγχώρια αγορά, οι επιλογές είναι μετρημένες.

Η περίπτωση Κολοβέτσιου εξαρχής ήταν δύσκολη και δεν προχωράει, παρά τις καλές σχέσεις που έχουν Κωστούλας και Αλαφούζος. Ο ποδοσφαιριστής έχει προτεραιότητα το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime, έγινε κρούση και στον Γιώργο Κατσικά. Ο 30χρονος στόπερ που έχει περάσει από Ηρακλή, ΠΑΟΚ και τα τελευταία πέντε χρόνια βγάζει το… ψωμί του στο εξωτερικό (Τβέντε, Εσμπιεργκ, Δυναμό Β.) έμεινε ελεύθερος από την Ντινάμο Μπρεστ, δέχθηκε πρόταση από τους Αγρινιώτες, αλλά στο οικονομικό υπάρχει διαφορά. 150 χιλιάρικα θέλει ο ποδοσφαιριστής, 100-110 μπορεί να φτάσει ο Παναιτωλικός. Οπότε και αυτή η περίπτωση, μάλλον δεν προχωράει.

«Στροφή» πλέον στον Άρη Καρασαλίδη. Το ενδιαφέρον για τον πρώην στόπερ της Ξάνθης, το οποίο είχε αποκαλύψει το sportime στις 15 Ιουλίου, φαίνεται πως αναθερμάνθηκε και όλα δείχνουν οτι αυτός θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ηγηθεί της κυανοκίτρινης άμυνας την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά στον Αργεντινό αριστερό μπακ, Ελίας Περέιρα ο οποίος έχει συμφωνήσει με τα «καναρίνια», αναμένεται σήμερα ή αύριο στο Αγρίνιο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

πηγή : sportime.gr