Πως τελικά προέκυψε η αλλαγή σκυτάλης στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου;

Αλλαγή σκυτάλης στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου μετά από πολλά χρόνια. Οι πρόσφατες εκλογές στο Σύλλογο ανέδειξαν αυτοδύναμο στο ΔΣ του Συλλόγου το συνδυασμό «Ενωμένο Εμπόριο» και τον επικεφαλής του Σ. Κωστίκογλου. Ενώ ο συνδυασμός «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» περιορίστηκε σε μόλις τρεις από τις εννέα έδρες του ΔΣ.

Το πώς τελικά προέκυψε αυτή η αλλαγή σκυτάλης είναι κάτι που σηκώνει μεγάλη συζήτηση και δύσκολα μπορεί να οδηγήσει σε οριστικά και βέβαια συμπεράσματα. Εξάλλου οι εκλογές αυτές έγιναν σε εξαιρετικά περίπλοκο περιβάλλον, με τον εμπορικό κόσμο όχι μόνο στο Αγρίνιο, αλλά σε όλη τη χώρα, να προσπαθεί να περιορίσει τις ζημιές από το τρίμηνο lockdown λόγω του κορονοϊού.

Πάντως εντύπωση προκαλεί κάτι που λέγεται κυρίως σε ιδιωτικές συζητήσεις από μέλη «Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης». Αποδίδουν (σε κάποιο βαθμό) την ήττα στον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Μπεσίνη. Κάτι που όμως μοιάζει με παρακινδυνευμένη εκτίμηση, αφού ο ίδιος ακόμη και στην επιστολή παραίτησής του απέφυγε τις αιχμές, ενώ η στάση το προηγούμενο διάστημα εκτιμάται από τους περισσότερους ως διακριτική.