Super League : 1,3 εκατ. € δίνει η Νοva σε Παναιτωλικό και άλλες “άστεγες” ομάδες

Αυτά δίνει η NOVA στις πέντε “άστεγες” ομάδες

Το πρωτάθλημα της Super League 1 ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου και υπάρχουν ομάδες που ακόμα δεν έχουν τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχει το PAOK TV, ενώ στην ίδια ρότα κινείται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει κάνει ήδη ξεκίνημα με τη δική του πλατφόρμα, που θα μεταδίδει τα εντός έδρας παιχνίδια.

Οι ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λαμία και Βόλος δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτικό πάρωχο για την σεζόν 2020-21, όμως η NOVA κινείται για να κλείσει και τις πέντε ομάδες, καταθέτοντας επίσημη πρόταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και Βόλο το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει 1,3 εκατ. ευρώ για κάθε ομάδα, ενώ για τους Κρητικούς -λόγω και της εμπορικότητάς τους- δίνουν κάτι παραπάνω.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πρόταση περιλαμβάνει και μπόνους 100-200 ευρώ για το πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα. Ανάλογα με τη θέση, θα δίνεται και ένα ποσό στις ομάδες, οι οποίες έτσι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, αφού θα λάβουν περισσότερα χρήματα.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, ώστε να κλείσει και αυτό το ανοικτό μέτωπο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

πηγή : sport24.gr