Παναιτωλικός : Έβαλε… φρένο στον Ντάλσιο

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός θέλει να μην περάσει τα περσινά. Γι’ αυτό και ο μεταγραφικός σχεδιασμός φέτος ήταν διαφορετικός. Αποκτήθηκαν κλασικά και οι λάτιν παίκτες, αλλά στο Αγρίνιο πήγαν και ορισμένες δοκιμασμένες λύσεις.

Δεν είναι εύκολο να δέσει η ομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη με τις πολλές αλλαγές που έγιναν. Σε κάποια φιλικά, όπως με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός είχε και απουσίες και γι’ αυτό δεν έπιασε το πικ του. Ωστόσο, πήρε ορισμένα μαθήματα εν όψει της συνέχειας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σκέφτονται στο Αγρίνιο να προχωρήσουν και σε άλλες προσθήκες. Θεωρητικά το ρόστερ είχε κλείσει, αλλά πλέον δεν θα πρέπει να προκαλέσει εντύπωση το ενδεχόμενο 1-2 προσθηκών. Ορισμένοι παίκτες, άλλωστε, έχουν απογοητεύσει έως τώρα στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί καιρό τώρα είναι αυτό με τον Ντάλσιο. Ο 24χρονος Πορτογάλος χαφ έχει τάσεις φυγής. Δεν υπάρχει, όμως, καμία διάθεση από τον σύλλογο να τον αφήσει. Από τη στιγμή που λογίζεται ενδεκαδάτος για τη νέα χρονιά και έχει και συμβόλαιο, θα μείνει. Αυτό μεταφέρθηκε και στον ίδιο, στον οποίο ξεκαθαρίστηκε επιπροσθέτως πως εάν θέλει, μπορεί να φέρει πρόταση. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, πάντως, κάτι τέτοιο.

πηγή : sportime.gr