Δικαίωση για τον Π. Τσιχριτζή από την απόφαση του Εφετείου

«Ενώ όπως απεδείχθη, είχα απόλυτο δίκιο, προσπάθησαν κάποιοι να με διασύρουν στους συναδέλφους»
Ένα που αφορά και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και τον ίδιο προσωπικά, έθιξε μιλώντας χθες στο «Δυτικά Fm» ο πρόεδρός του Παναγιώτης Τσιχριτζής. Ο λόγος για την επίθεση, όπως είπε, που δέχθηκε πριν από τρία χρόνια κατά τη διάρκεια των επιμελητηριακών εκλογών από τον αντίπαλο συνδυασμό και τον επικεφαλής του.

«Είναι ένα θέμα που είχα με τη ΔΟΥ Αγρινίου και είχα δικαστεί σε πρώτο βαθμό -πράγμα το οποίο δεν λέει και τίποτα- και το έκανε «σημαία» ο αντίπαλος. Χθες δικαιώθηκα από το Εφετείο παμψηφεί και με πρόταση της Εισαγγελέως και δεν έχω καμία ποινική επιβάρυνση» είπε χαρακτηριστικά ο Π. Τσιχριτζής υπενθυμίζοντας ότι για την υπόθεσή του έγινε πριν από τρία χρόνια δημόσια αναφορά κατά παράβαση του νόμου.

«Με βάρυνε πάρα πολύ αυτό» πρόσθεσε ο Π. Τσιχριτζής, «γιατί, ενώ όπως απεδείχθη, είχα απόλυτο δίκιο, προσπάθησαν κάποιοι να εκμεταλλευτούν αυτή την υπόθεση και να με διασύρουν στους συναδέλφους. Βέβαια οι συνάδελφοι -και τους ευχαριστώ- αντέδρασαν και ίσως να ήταν και ένας από τους λόγους που κέρδισα τις εκλογές αυτές. Να ξέρουν λοιπόν οι συνάδελφοι ότι είμαι πάλι στις επάλξεις, όπως ήμουν».