Οι πιο fashion γόβες του 2020 με λουράκι, με χαμηλό ή χοντρό τακούνι

Οι γόβες είναι το πιο must γυναικείο αξεσουάρ και συνοδεύουν πολλαπλές εμφανίσεις, ανάλογα το σχέδιο και το στυλ τους. Για άψογο office look που εντυπωσιάζει, για βραδινές εξόδους που θα μείνουν αξέχαστες και για εμφανίσεις σε επίσημες εκδηλώσεις που θα αφήσουν άφωνους τους καλεσμένους.

Επιλέξτε μέσα από την κολεξιόν γόβες 2020 του Arte Piedi, γυναικεία παπούτσια με χαμηλό τακούνι, με χοντρό τακούνι, με λουράκι, σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα και κάντε τις πιο εντυπωσιακές σας εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο!

Σε στυλ tango argentino
Ποιος είπε ότι οι γόβες με λουράκι είναι μόνο για τις χορεύτριες τανγκό; Αυτό έχει επικρατήσει ως πεποίθηση, καθώς το λουράκι τις κρατάει καλά στο πόδι και στηρίζει κάθε βήμα προκειμένου να μπορούν να χορέψουν με άνεση και να κάνουν εντυπωσιακές φιγούρες. Στην πραγματικότητα όμως, οι γόβες με λουράκι, συγκαταλέγονται τα πιο κομψά και στιλάτα γυναικεία παπούτσια που μπορούν να ταιριάξουν τέλεια σε μεγάλη ποικιλία περιστάσεων, casual αλλά και πιο αμπιγιέ.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα για γυναικεία παπούτσια στη Θεσσαλονίκη, Arte Piedi θα βρείτε τις καλύτερες γόβες του 2020 με λουράκι που μένουν σταθερές στο πόδι και μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε σας βήμα!

Χαμηλών τόνων
Για γυναικεία παπούτσια που τα φοράτε όλη την ημέρα και θέλετε να είναι άνετα και ξεκούραστα, αλλά να δείχνετε ταυτόχρονα θελκτική και εντυπωσιακή, οι γόβες με χαμηλό τακούνι είναι η καλύτερη επιλογή. Τις φοράτε στο γραφείο, στην βόλτα, στα ψώνια, για καφέ και νιώθετε σαν να φοράτε τις πιο άνετες μπαλαρίνες του κόσμου.

Στο Arte Piedi θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κομψά γυναικεία παπούτσια με χαμηλό τακούνι που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε σας casual chic εμφάνιση.

Σταθερό βήμα
Φυσικά οι γόβες θα πρέπει να μας βοηθούν και να τις περπατήσουμε χωρίς να φοβόμαστε ότι θα πέσουμε! Γι’ αυτό πολλές γυναίκες επιλέγουν γόβες με χοντρό τακούνι που στηρίζουν τέλεια το πόδι και σας βοηθούν να παραμένετε εντυπωσιακές κρατώντας σταθερό το κάθε σας βήμα.

Αναζητήστε τις πιο εντυπωσιακές γόβες με χοντρό τακούνι στα καλύτερα γυναικεία παπούτσια του 2020 στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Arte Piedi και αποκτήστε τα σε κάθε περιοχή της Ελλάδας!