Δύο «βαριά» ονόματα Ελλήνων προπονητών στο τραπέζι του Παναιτωλικού

Στο τέλος της έφτασε σήμερα η νέα θητεία του Μάκη Χάβου στο Αγρίνιο, καθώς η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 51χρονο κόουτς. Η εκκίνηση της ομάδας στη σεζόν ήταν τέτοια που άπαντες κλήθηκαν να αναζητήσουν ένα «ηλεκτροσόκ».

Το «αγκάθι» στην εικόνα των «καναρινιών» στα πρώτα ματς της σεζόν βρίσκονταν στον τομέα της δημιουργίας, αφού ύστερα από 6 ματς έχουν βγάλει μόλις 28 τελικές, ενώ στην τελευταία θέση της σχετικής στατιστικής κατηγορίας στη Super League 1βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης με 23, έχοντας όμως 3 παιχνίδια λιγότερα.Το συμπέρασμα των παραπάνω «φωτογραφίζει» το γεγονός ότι έπρεπε να υπάρξουν αλλαγές στον Παναιτωλικό προς όφελος όλων. Έτσι, το «διαζύγιο» με τον Χάβο ήταν άκρως φιλικό.

Πλέον, επί τάπητος θα τεθούν οι εκ των έσω λύσεις. Π.χ. Τραϊανός Δέλλας που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο Αγρίνιο, ενώ και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις από το προηγούμενο κυανοκίτρινο πέρασμά του ή Σάββας Παντελίδης, χωρίς όμως να αποκλείεται και η έκπληξη του εξωτερικού.

πηγή : filathlos.gr