Είδη κουζίνας: Ποιες Συσκευές Θα Σου Γλυτώσουν Χρόνο Από Το Μαγείρεμα;

Τα είδη κουζίνας είναι οι συσκευές οι οποίες επιταχύνουν τη διαδικασία του μαγειρέματος, ενώ παράλληλα το κάνουν μία καθαρή και διασκεδαστική διαδικασία. Είναι απαραίτητες σε όλους όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και να τρώνε καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό.

Μία νοικοκυρά που ισορροπεί ανάμεσα στην δουλεία της και τη φροντίδα του σπιτιού, ένας εργένης που βρίσκεται όλη μέρα έξω και γυρίζει αργά το βράδυ ή ένας φοιτητής που χρειάζεται χρόνο για διάβασμα, είναι όλοι όσοι μπορούν να επωφεληθούν από τα είδη κουζίνας.

Δες μερικές συσκευές που σίγουρα χρειάζεσαι στην κουζίνα σου:

Φριτέζα

Οι φριτέζες είναι η απόλυτη συσκευή μαγειρέματος για όσους αγαπούν τις τηγανητές πατάτες και κάθε άλλο τηγανητό πιάτο, αλλά είναι σκεπτικοί πριν από κάθε πιάτο για τον χρόνο και την υγεία τους.

Οι φριτέζες αρχικά δεν εξασφαλίζουν μόνο ένα γρήγορο, εύκολο και καθαρό τηγάνισμα, αλλά παράλληλα το κάνουν υγιεινότερο. Η τεχνολογία τους σήμερα επιτρέπει τηγάνισμα με πολύ λιγότερο λάδι απ’ ότι στο τηγάνι και εξασφαλίζει την σωστή θέρμανση του χωρίς να φτάνει σε σημείο αλλοίωσης λόγω καψίματος. Όμως η πραγματική καινοτομία είναι οι φριτέζες αέρος, που τηγανίζουν δίχως λάδι!

Βραστήρας αυγών

Ο βραστήρας αυγών είναι απαραίτητος σε όλους όσους αγαπούν την υγιεινή διατροφή. Πρόκειται για μία συσκευή που προσφέρει ομοιόμορφο και ταχύτατο βράσιμο στα αυγά σύμφωνα με το γούστο το κατόχου της.

Οι βραστήρες αυγών είναι εύκολοι στη χρήση τους, προσφέρουν τη δυνατότητα βρασίματος ακόμα και την ώρα που κάποιος δεν βρίσκεται στην κουζίνα, καθώς μπορούν να απενεργοποιηθούν αυτόματα, ενώ αρκετοί ενσωματώνουν ηχητική προειδοποίηση πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε.

Αποχυμωτής

Για κάποιον που έχει κάνει στροφή στην υγιεινή διατροφή, γυμνάζεται ή θέλει μία γρήγορη και γεμάτη βιταμίνες αναπλήρωση υγρών, ο αποχυμωτής είναι η απάντηση. Ως συσκευές είναι πολύ οικονομικές και ξεκινούν από τις πολύ απλές λειτουργίες για στύψιμο πορτοκαλιών και άλλων εσπεριδοειδών, έως τη δυνατότητα στυψίματος ολόκληρων φρούτων, όπως τα μήλα και ανανά.

Ένας ισχυρός αποχυμωτής όμως δεν προσφέρει μόνο το στύψιμο φρούτων, αλλά μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές velouté σούπες και υγιεινά smoothies.

Όλα τα παραπάνω είδη κουζίνας μπορείς να τα αποκτήσεις από τα starkstores.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει επώνυμα και οικονομικά προϊόντα για το σπίτι και όχι μόνο.

Τα Stark Stores δεν είναι γνωστά όμως μόνο για την μεγάλη ποικιλία προϊόντων και λύσεων, αλλά και για την φροντίδα του καταναλωτή μέσω της παροχής after sales υπηρεσιών.