Κεφάλαιο texting: Όταν σε θέλει και δεν στέλνει! Πώς να τον κάνω να με θέλει;

Θα ήταν σίγουρα ιδανικό σενάριο να έχεις όποιον άνδρα θέλεις, ωστόσο μερικές φορές η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη και το πρόβλημα συχνά ξεκινάει από το texting. Όταν σε θέλει και δεν στέλνει ο άντρας, πολλές φορές καταλήγει να περνάει διφορούμενα μηνύματα και οι σκέψεις «πώς να τον κάνω να με θέλει» ή «πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί» είναι αναπόφευκτες και βασανίζουν το μυαλό σου!

Σου έχω νέα όμως! Το ότι το texting δεν πάει ακριβώς όπως το ονειρευόσουν, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι ενδιαφέρεται για σένα! Σίγουρα έχεις στο μυαλό σου την εντύπωση ότι όταν ο άλλος σε θέλει, στέλνει συνέχεια μηνύματα και δεν μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του, ωστόσο αυτό δεν ισχύει απαραίτητα για όποιον άνδρα γνωρίζεις, καθώς ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά.

Αναπάντητες κλήσεις παντού
Το πόσο σύντομα περιμένεις να στείλει, ή το πώς θα χειριστείς την κατάσταση, εξαρτάται από το πόσο καλά πήγε το τελευταίο σας ραντεβού. Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι το ραντεβού πήγε πολύ καλά και ενδιαφέρεται, αλλά το texting δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, τότε υπάρχει μία σειρά από λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό. Όταν σε θέλει και δεν στέλνει μπορεί να συμβαίνουν πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων: να έχει πάρα πολλή δουλειά, να περιμένει από εσένα να κάνεις την πρώτη κίνηση, ή να αισθάνθηκε στο ραντεβού σας, ότι δεν ενδιαφέρεσαι εσύ αρκετά και φοβάται να στείλει μήπως «φάει άκυρο».

Αντί λοιπόν να κάθεσαι να αναρωτιέσαι πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί, ανέλυσε προσεκτικά την συμπεριφορά σου και τη δική του στο ραντεβού σας, ζύγισε την κατάσταση και – γιατί όχι; – κάνε την πρώτη κίνηση εσύ!

Επιλογές και αποφάσεις
Η σκέψη «πώς να τον κάνω να με θέλει» δεν είναι αυτή στην οποία πρέπει να επικεντρωθείς καθώς, όπως προαναφέραμε δεν λειτουργούν όλες οι λύσεις σε όποιον άνδρα γνωρίζεις. Οπότε για διαφορετικούς τύπους άνδρα, θα πρέπει να αναζητήσεις διαφορετικά tips και τρόπους για να τον κάνεις να επικοινωνήσει μαζί σου και το καλό ραντεβού να εξελιχθεί σε μία ακόμα καλύτερη σχέση. Αναζήτησε στην ομάδα του Couple Goals όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχεις και τις ιδανικές αποφάσεις που μπορείς να πάρεις σε κάθε περίπτωση για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα couple goals και βρείτε ακόμα περισσότερες ιδέες και tips για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις και την καθημερινότητα σας.