Παναιτωλικός : Φουλ για Δέλλα – Άμεσες οι εξελίξεις

Από την στιγμή που προέκυψε διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο, τα «καναρίνια» μπήκαν σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή.Ο Λουτσιάνο πήρε δύο ευκαιρίες με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Παναιτωλικός δεν έδειξε καλύτερο πρόσωπο. Άσχετα αν πήρε βαθμό στους Ζωσιμάδες.Ναι μεν ο Βραζιλιάνος που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού θέλει να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής, ωστόσο οι ενστάσεις είναι πολλές. Μεταξύ των οποίων και του κόσμου που δεν του αρέσει η συγκεκριμένη προοπτική.

Το Sportime σας έχει ενημερώσει ότι υπάρχει πίεση από τον κόσμο και διάφορους στον περίγυρο του Παναιτωλικού ώστε να γυρίσει ο Τραϊανός Δέλλας. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο «Κολοσσός» είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να αναλάβει εκ νέου την ομάδα. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/11), η σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων ήταν να προχωρήσει η περίπτωση του Έλληνα κόουτς.Ο 44χρονος τεχνικός είναι ενήμερος για την πιθανότητα επιστροφής του στον Παναιτωλικό μετά από 16 μήνες και πλέον, υπάρχει πρόθεση από πλευράς Αγρινιωτών να τελειώσουν την υπόθεση και μάλιστα άμεσα.

Ο Παναιτωλικός έχει χρόνο να συμμαζευτεί κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων και ο «Τράι» μοιάζει από τους περισσότερους ως η ιδανική λύση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, την Τρίτη (10/11) να υπάρξουν εξελίξεις και να προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή : sportime.gr