Γιατί να επιλέξετε ξηρά τροφή σκύλου Acana – Οι καλύτερες σκυλοτροφές στο χώρο σας άμεσα και οικονομικά

Όσοι έχουν κατοικίδια, ειδικά σκυλάκια που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ενέργεια, θέλουν να τα διατηρούν υγιή και ευτυχισμένα και έτσι δίνουν μεγάλη έμφαση στις σκυλοτροφές που επιλέγουν για τη διατροφή τους.

Ανάλογα την καθημερινή δραστηριότητα του αγαπημένου σας σκύλου και το πόση ενέργεια, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά χρειάζεται να καταναλώνει κάθε ημέρα, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία με ξηρά τροφή σκύλου από την συλλογή της Acana που θα βρείτε στο petheartshop, ώστε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε στο τετράποδο παιδί σας το καλύτερο!

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τις σκυλοτροφές και συγκεκριμένα την ξηρά τροφή σκύλου της Acana να ξεχωρίζει; Δείτε στη συνέχεια:

Βραβευμένες τροφές κορυφαίας ποιότητας

Όλες οι τροφές και οι λιχουδιές της Acana τηρούν τη μακροχρόνια δέσμευσή του brand στην παραγωγή βιολογικών τροφών από φρέσκα συστατικά. Η ξηρά τροφή σκύλου acana είναι πλούσια σε πρωτεΐνες κρέατος με 60% – 75% συστατικά ζωικής προέλευσης. Όλες οι σκυλοτροφές της εταιρείας παρασκευάζονται αποκλειστικά από την βραβευμένη Kentucky DogStar Kitchen, εξασφαλίζοντας μια γευστική εμπειρία που θα λατρέψουν τα κατοικίδια σας!

Δεν περιέχουν πρόσθετα συστατικά

Οι σκυλοτροφές Acana περιέχουν ποσότητες φρέσκου μυϊκού κρέατος, οργάνων και χόνδρου σε αναλογίες που αντικατοπτρίζουν την φυσιολογική τους διατροφή και εξαλείφουν την ανάγκη για προσθήκη συνθετικών συστατικών. Τα οργανικά κρέατα που περιλαμβάνονται στην ξηρά τροφή σκύλου της Acana  είναι μια συμπυκνωμένη και φυσική πηγή όλων των απαραίτητων θρεπτικών ουσιών, βιταμινών, ανόργανων συστατικών, υγιών λιπών και ζωτικών αμινοξέων. Κρέατα οργάνων όπως τα νεφρά και το συκώτι είναι γεμάτα με μέταλλα όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, το μαγνήσιο και το ιώδιο, και παρέχουν σημαντικές λιποδιαλυτές βιταμίνες A, D, E και K, σε ποσότητες που αντικτοπτρίζουν τη φυσιολογική διατροφή του κατοικιδίου σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βρείτε την πλειονότητα των συστατικών της acana, στην τυπική ανάλυση, αλλά όχι στη λίστα πρόσθετων συστατικών.

Επιλέξτε τις κορυφαίες σκυλοτροφές για σκυλάκια κάθε ηλικίας. Επισκεφθείτε σήμερα το petheartshop (https://www.petheartshop.gr/shop/) και αναζητήστε την ξηρά τροφή σκύλου Acana σε ασυναγώνιστες προσφορές