Πείτε αντίο στο περιττό λίπος με vaser και αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας

Αν έχετε τοπικό πάχος και περιττό λίπος που δεν λέει να φύγει με δίαιτα ή γυμναστική, τότε η vaser λιποαναρρόφηση είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποκτήσετε τέλειο σμιλεμένο σώμα, εύκολα, γρήγορα και κυρίως ανώδυνα.

Ουσιαστικά η vaser lipo αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κοσμητολογία και ιατρική, αφού εξασφαλίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα με τον πιο ασφαλή και μόνιμο τρόπο, εξαλείφοντας οριστικά τις υποδόριες εναποθέσεις λίπους.

Πώς γίνεται η διαδικασία

Η vaser λιποαναρρόφηση ουσιαστικά διασπά τα λιπώδη κύτταρα και τα αποκολλάει από τους βαθύτερους ιστούς σας, έτσι ώστε το λίπος να μπορεί να απομακρυνθεί αποτελεσματικότερα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Η λέξη vaser lipo προέρχεται  είναι ένα αρκτικόλεξο των λέξεων «vibration amplification of sound energy at resonance» που ουσιαστικά σημαίνει ενισχυμένη δόνηση με συντονισμό ηχητικής ενέργειας. Πρόκειται ουσιαστικά για μία τεχνολογία υπερήχων που χρησιμοποιεί ισχυρά κύματα για να διαταράξει τους δεσμούς μεταξύ των λιποκυττάρων.

Έτσι οι εναποθέσεις λίπους διασπώνται και στη συνέχεια ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός τις αφαιρεί από το σώμα σας χρησιμοποιώντας αναισθησία και ειδικούς σωλήνες για την απορρόφησή τους, ενώ με τη χρήση ειδικού αλατούχου διαλύματος κατά την επέμβαση, μειώνεται στο ελάχιστο η αιμορραγία και η περίοδος ανάρρωσης.

Γιατί και πότε την επιλέγουμε

Η vaser λιποαναρρόφηση θεωρείται το πιο στοχευμένο και ανώδυνο είδος αισθητικής επέμβασης για την οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είστε ιδανικός υποψήφιος για λιποαναρρόφηση αν είστε απολύτως υγιής, δεν καπνίζετε και δεν έχετε ιστορικό αιμορραγικών καταστάσεων.

Eίναι σημαντικό ωστόσο να έχουμε υπόψιν μας ότι η vaser lipo δεν αποτελεί εργαλείο απώλειας βάρους, αλλά λειτουργεί προσθετικά για περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν χάσει αρκετά κιλά και θέλουν να σμιλεύσουν το σώμα τους και να απαλλαγούν από την τοπική συσσώρευση λίπους που δεν φεύγει με διατροφή και γυμναστική.

Επισκεφθείτε σήμερα την σελίδα του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Νικόλαου Καρμίρη και μάθετε τα πάντα για την vaser λιποαναρρόφηση (vaser lipo) και τι αποτελέσματα μπορεί να έχει για εσάς.