Με το βλέμμα στον… Τύπο εν μέσω συνεδρίασης

Eκτός… lockdown παραμένουν οι αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου. Ενώ στη συζήτηση για το Νοσοκομείο Αγρινίου κυλούσε ομαλά σε επίπεδο πρωτολογιών, μια ανακοίνωση προς τον τοπικό Τύπο της επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς» και ενώ η τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου ήταν σε εξέλιξη, ήταν αρκετή για να αλλάξει το κλίμα.

Σε αυτή επισημαίνονταν σύμφωνα με την παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς» ότι «ο Δήμος Αγρινίου δεν μπορεί να μένει αμέτοχος στην προσπάθεια ενίσχυσης του Νοσοκομείου Αγρινίου» και καλούνταν η δημοτική αρχή «έστω και στο «και πέντε» να αναλάβει πρωτοβουλίες». Το πήρε… όμως γραμμή την ώρα της συνεδρίασης ο δήμαρχος Αγρινίου και στη δευτερολογία του αντέδρασε έντονα, χαρακτηρίζοντας έτοιμο από πριν το δελτίο Τύπου της μείζονος αντιπολίτευσης καλώντας την να σταματήσει τα πυροτεχνήματα και την ανέξοδη παροχολογία. Αυτό ήταν σε γενικές και το πνεύμα της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ίδιος λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης υπογραμμίζοντας ότι «η πανδημία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα». Στην δευτερολογία της αντέδρασε και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψει ξανά στο δήμαρχο να αντιδράσει με αυτό το ύφος, το οποίο χαρακτήρισε προσβλητικό.

Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι ο Γ. Παπαναστασίου και η Χρ. Σταρακά προλαβαίνουν να αντιπαρατίθενται ταυτόχρονα στο δημοτικό συμβούλιο και στον Τύπο με τις ανακοινώσεις τους. Όπως θα έλεγε και ένας παλιός προπονητής «παίζουν μπάλα σε δύο γήπεδα». Το… θέαμα βέβαια παραμένει στην κρίση του φιλοθεάμονος κοινού.