Μία είδηση αντίβαρο στην αρνητική δημοσιότητα

Με την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στη χώρα, μια πολύ ευχάριστη είδηση προέκυψε χθες από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου, καθώς ένας ασθενής με covid ξεπερνώντας τον κίνδυνο αποσωληνώθηκε!

Το Νοσοκομείο Αγρινίου το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας, είτε με τη διασπορά του ιού σε μερίδα του προσωπικού του, είτε με τις συζητήσεις για την έλλειψη μοριακού αναλυτή.

Ωστόσο, αυτή η εικόνα και τα όποια προβλήματα σίγουρα δεν συνάδουν με την αυταπάρνηση και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους ασθενείς το προσωπικό του νοσοκομείου και ιδίως αυτό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, που έδινε και δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτή η ευχάριστη είδηση, είναι κάτι, που αν μη τι άλλο, χρειαζόμαστε όλοι μας και φυσικά πρωτίστως οι ίδιοι οι υγειονομικοί που βλέπουν τη δουλειά τους να αποδίδει ακόμη και σε περιπτώσεις ασθενών με βαριά συμπτωματολογία.

Εξάλλου, ένα από τα νούμερα της πανδημίας, που δυστυχώς περνά σε δεύτερη μοίρα είναι τα εξιτήρια από τις ΜΕΘ. 862 με βάση την τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Αυτά τα εξιτήρια δείχνουν πως ο ιός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά όχι και ανίκητος.