“Έσπασαν τα δοκάρια” Παναιτωλικός και Λαμία για να μείνουν στο 0-0

Σε ένα ματς που γκολ δεν έμπαινε με… τίποτα Παναιτωλικός και Λαμία μετά από πέντε δοκάρια και πολλές μεγάλες ευκαιρίας έμεινα στο 0-0 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Απογοητευτικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Αγρινίου που ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τη Λαμία.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και πριν ακόμα περάσουν 65 δευτερόλεπτα, είχε δοκάρι. Φάουλ του Μπαρμπόσα από δεξιά, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Βέργος και πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι!Η Λαμία, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Στο 9’ είχε κι αυτή δοκάρι. Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μπα, η μπάλα πήγε στη συμβολή των δοκών, στην πλάτη του Κνετ και κόρνερ!

Η Λαμία είχε πάρει πλέον τον έλεγχο, ωστόσο, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Παναιτωλικό. Σουτ του Ντίας από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, απομάκρυνε στη δεξιά του γωνία ο Επασί.Στο 37’ η Λαμία άγγιξε το γκολ. Σε μπαλιά του Μπεχαράνι, ο Σκόνδρας γύρισε από δεξιά και ο Καραμάνος, ο οποίος είχε περάσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα αντί του τραυματία Μπα, σε κενή εστία σημάδεψε τον Τσότσαλιτς, ο οποίος ήταν στη γραμμή! Στο 43’ κεφαλιά του Καραμάνου, σουτ του Ρόμανιτς έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά, αλλά η Λαμία είχε την πρώτη μεγάλη φάση.Από εκτέλεση φάουλ στο 53’, ο Τζανετόπουλος είδε τη μπάλα να φτάνει μπροστά του από τις κόντρες, όμως, η προβολή που επιχείρησε κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Κνετ κι απομάκρυνε ο Βέργος.Στο επόμενο λεπτό, ο Μάζουρεκ επιχείρησε με μακρινό σουτ να νικήσει τον Επασί, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!Τα δοκάρια, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Στο 74΄σημειώθηκε το τρίτο για τον Παναιτωλικό. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε κόρνερ και η κεφαλιά του Αζάντι πήγε στο οριζόντιο δοκάρι! Στη συνέχεια οι δύο ομάδες απέφυγαν τα ρίσκα και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις. Στο 87’ κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου έφυγε άουτ κι αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση στο ματς.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (85’ Ντάλσιο), Τσότσαλιτς, Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (69’ Αρσούρα), Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ (85’ Γιάκολις), Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (77’ Αριγίμπι), Βέργος (69’ Αζάντι).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (67’ Μπιάρνασον), Ταϊρόν (78’ Προβυδάκης), Μπα (33’ Καραμάνος), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (78’ Πίτι).