Παναιτωλικός : Η αλλαγή προσέγγισης του Δέλλα

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο Παναιτωλικός στο «Κλ. Βικελίδης». Για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνος, αλλά πρωτίστως αυτή τη στιγμή μετρούν οι βαθμοί.

Από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός έφυγε όρθιος από τη Θεσσαλονίκη, διατήρησε την απόστασή του από τη Λαμία. Το πρόγραμμά του δεν είναι εύκολο και αυτό το αποτέλεσμα είναι και μία ψυχολογική τόνωση εν όψει της συνέχειας.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον ήταν το πώς προσέγγισε το ματς. Το συζητούσαν μετά το τέλος του αγώνα και οι παίκτες. Από εκεί που με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια δηλαδή, ο Τραϊανός Δέλλας ζητούσε πίεση ψηλά, κόντρα στον Άρη αυτό άλλαξε. Εκείνο που ήθελε ήταν να κλείνουν όλοι οι χώροι, να υπάρχουν γρήγορες επιστροφές και να μην παίρνουν οι παίκτες του κανένα ρίσκο.

Σε γενικές γραμμές το πλάνο βγήκε και κάπως έτσι ήρθε η λευκή ισοπαλία. Ο στόχος είναι να μπει ο Παναιτωλικός με όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στα πλέι άουτ. Τα τέσσερα ματς που απομένουν είναι στο Αγρίνιο με τον Παναθηναϊκό, στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ, εντός με τον Βόλο και στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πηγή: sportime.gr