Παναιτωλικός : Νίκη παραμονής κόντρα στο Βόλο

Σημαντικότατη νίκη για την παραμονή του στην κατηγορία πήρε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο κόντρα στο Βόλο. Με γκολ του Αριγίμπι στο 75′ πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Νίνη, το σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε έξω, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Παναιτωλικό, με τον Κλέιμαν να αποκρούει το πλασέ του Αριγίμπι στο 28΄.Στο 39΄ ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά καθυστέρησε και τελικά πάσαρε στον Εντινγκά που αστόχησε, για να κλείσει το ημίχρονο με διπλή ευκαιρία για το Βόλο, στο 42΄, με διαδοχικά σουτ των Μπαριέντος και Μαρτίνες, το πρώτο εκ των οποίων σταμάτησε στο σώμα του Βάντερσον και το δεύτερο αποκρούστηκε από τον Μελίσσα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό και φάσεις ως το 75΄, όταν ο Ταχάρ με παράλληλο γύρισμα βρήκε τον Αριγίμπι, που μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Δουβίκας στο 80΄ δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει την προβολή στη σέντρα του Φεράρι και ο Παναιτωλικός κράτησε το πολύτιμο 1-0 ως το τέλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Περέιρα, Μεντίνα (70΄ Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Εντινγκά, Ντάλσιο (84΄ Μάλης), Μάζουρεκ (83΄ Ντουάρτε), Ντίας (54΄ Ταχάρ), Αριγίμπι, Καρέλης (70΄ Ματσόλα)

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Φεράρι, Γκρίλο, Τέκιο, Τσοκάνης (77΄ Μπουένο), Ριένστρα (66΄ Μπαρτόλο), Δουβίκας, Μαρτίνες, Νίνης, Μπαριέντος