Παναιτωλικός : «Χοντρό» κράξιμο σε διοίκηση και Δέλλα

Διασυρμός… Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία λέξη η εικόνα που είχε ο Παναιτωλικός και το τελικό 0-3 από ημίχρονο στο ματς με τη Λαμία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έδιναν κομβικό ματς οι Αγρινιώτες φέτος, ούτε η πρώτη φορά που το σκορ άνοιξε για εκείνους. Έναν μήνα πριν ο Παναιτωλικός πήγαινε στη Λάρισα για να καθαρίσει σε σημαντικό βαθμό με την τελευταία θέση και έχασε. Τώρα πέταξε άλλη μία ευκαιρία δείχνοντας πως αυτή η ομάδα δεν έχει την κατάλληλη νοοτροπία όταν παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Μέσα στο 2021 οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα είχαν δύο τριάρες από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και το 5-0 από τον ΠΑΟΚ στη Super League 1. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που το σκορ ξέφυγε και εκείνη που «πονάει» περισσότερο.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ και στη διακοπή θα υπάρχει μία ευκαιρία ανασύνταξης. Ο προβληματισμός, όμως, είναι πολύ έντονος. Οι ευθύνες βαραίνουν τους πάντες. Πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε οτιδήποτε θετικό και αρνητικό τον έχει η διοίκηση. Και όταν για δεύτερη σεζόν ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε αυτό το σημείο, εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις κάτι κάνουν λάθος.

Ένα εξ αυτών φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι ήταν και η αλλαγή προπονητή. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει δώσει την παραμικρή βοήθεια, παρουσιάζοντας μία ομάδα χωρίς ταυτότητα. Έχουμε αναφέρει πως στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν και αυτό θα είχε συμβεί και νωρίτερα εάν υπήρχαν λύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν πιέσεις κυρίως από τον κόσμο να γίνει άμεσα μία κίνηση ως ηλεκτροσόκ. Τα σχόλια στα social media (τόσο της ΠΑΕ όσο και αλλού) κατακεραυνώνουν κυρίως τη διοίκηση και δευτερευόντως τον προπονητή χωρίς να ξεφεύγουν από την κριτική οι παίκτες. Εκείνοι αγωνίζονται, σαφώς και πρέπει να είναι καλύτεροι. Όμως μερικοί τόσο μπορούν, τόσο παίζουν. Άλλοι τους επέλεξαν, άλλος τους βάζει.

πηγή : sportime.gr