Παναιτωλικός – Λαμία: Τα «Γαλλικά» στον Επασί και η αποβολή!

Δεν γλιτώνει την «καμπάνα» ο Μάκης Μπελεβώνης. Ο παράγοντας του Παναιτωλικού αποβλήθηκε από τον διαιτητή Κουτσιαύτη στο Παναιτωλικός – Λαμία για τα… γαλλικά του στον τερματοφύλακα της Λαμίας, Ντεβίς Επασί.

Πριν ολοκληρωθεί το Παναιτωλικός – Λαμία πήγε στα αποδυτήρια ο Μάκης Μπελεβώνης. Ο παράγοντας των «καναρινιών» που καθόταν στον πάγκο της ομάδας του, είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητη της αναμέτρησης στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Αιτία της αποβολής, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, τα… γαλλικά στον τερματοφύλακα της Λαμίας.Οι Αγρινιώτες με το 0-3 από το πρώτο ημίχρονο έψαχναν ένα γκολ για να βρουν κίνητρο να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Η Λαμία από την άλλη έπαιζε και με το…. ρολόι!

Σε ένα ελεύθερο ο Επασί έκανε τις σχετικές καθυστερήσεις προκαλώντας την αντίδραση του Μπελεβώνη, ο οποίος του ζήτησε να παίξει γρήγορα, με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο.Ο παράγοντας του Παναιτωλικού του…έσυρε και κάποια μπινελίκια στην ένταση της στιγμής, ενώ αναφορά έγινε και στην πρώην ομάδα (Λεβαδειακός) του Γάλλου τερματοφύλακα.

Η φραστική επίθεση προς τον Επασί έγινε αντιληπτή από τον ρέφερι της αναμέτρησης, όπως και από όσους έβλεπαν τηλεοπτικά το ματς (πέρασε από τα μικρόφωνα της NOVA) με συνέπεια να τον αποβάλει. Η συνέχεια στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, αφού όπως είναι λογικό, ο διαιτητής έγραψε αναλυτικά στο Φύλλο Αγώνα τον λόγο που αποβλήθηκε ο παράγοντας του Παναιτωλικού.

πηγή : sportime.gr