Παναιτωλικός: Έχει χάσει όλα τα στηρίγματά του ο Δέλλας

Μετά την ήττα από τη Λαμία ο Παναιτωλικός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στα έξι ματς που απομένουν, καλείται να βγάλει χαρακτήρα.

Το πρόβλημα πλέον είναι πολυεπίπεδο. Δεν μπορεί να φταίει ένας για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναιτωλικός. Στο ματς με τη Λαμία τα λάθη που έγιναν ήταν πολλά. Ένα από τα βασικά ο τρόπος προσέγγισης του ματς. Ο Τραϊανός Δέλλας ανέβασε την άμυνά του ψηλά και το πλήρωσε ακριβά. Απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει τις αντεπιθέσεις, ουσιαστικά της έδωσε τον τρόπο για να νικήσει.

Ο προβληματισμός για τον Δέλλα είναι πολύ μεγάλος. Ότι αυτό το χαρτί έχει «καεί», είναι γεγονός. Στο τέλος της σεζόν ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του. Μόνο που μετά το 0-3, υπήρξαν σκέψεις ακόμα και για άμεσο διαζύγιο. Εκείνο που έκανε τους διοικούντες να φρενάρουν σε πρώτη φάση ήταν ότι δεν μπορεί εύκολα να βρεθεί τώρα ο επόμενος. Και εάν η ομάδα πήγαινε στη συνέχεια με υπηρεσιακό τεχνικό, τι μήνυμα θα περνούσε προς τα έξω; Όλα αυτά συζητήθηκαν και εξακολουθούν να συζητιούνται.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι κρυφό πως ο Δέλλας έχει χάσει τα στηρίγματά του και στα αποδυτήρια. Η τελευταία δήλωση περί 11 αλλαγών, δεν πέρασε απαρατήρητη. Είναι η δεύτερη φορά που μετά το τέλος του αγώνα αδειάζει παίκτες. Η πρώτη ήταν τα όσα είχε πει μετά την ήττα από την ΑΕΛ για τον Νίκο Μελίσσα. Το ερώτημα είναι εάν συνολικά αντιστρέφεται η κατάσταση έως το φινάλε της σεζόν, όταν και ο καθένας θα τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Μένει να απαντηθεί στην πράξη.

πηγή : sportime.gr