Παναιτωλικός: Στο Αγρίνιο ο Κωστούλας

Από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τη Λαμία, τα ζόρια μεγάλωσαν. Ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης είναι έντονος και δεν κρύβεται.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως σήμανε συναγερμός. Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει ο Παναιτωλικός από τη στιγμή που αποφάσισε να πάει στο Αγρίνιο και ο Φώτης Κωστούλας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με αυτή την κίνηση αφενός θέλει να δείξει πως βρίσκεται κοντά στην ομάδα και αφετέρου να έχει διάφορες επαφές.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ πέρασε μία περιπέτεια υγείας αυτές τις μέρες, αλλά την Τρίτη (23/3) πήγε στα γραφεία. Ενδεχομένως γι’ αυτό και κάποιες συζητήσεις να πήγαν λίγο πίσω. Ούτως ή άλλως, όμως, η κατάσταση είναι δεδομένη και υπάρχει μονόδρομος.

Έχει ξεκαθαριστεί αυτό. Ο Παναιτωλικός δεν έχει λύσεις. Είναι αναγκασμένος να πορευτεί ως έχει τουλάχιστον έως τον αγώνα με την ΑΕΛ. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Τραϊανός Δέλλας ελλείψει άλλου και οι παίκτες θα χρειαστεί να κάνουν κατάθεση ψυχής στον τελικό που έρχεται. Και το μήνυμα προς αυτούς είναι ότι στο συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να φύγουν με το διπλό, ώστε να ανασάνει η ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά. Φυσικά έως τότε υπάρχουν αρκετές μέρες.

πηγή : sportime.gr