Παναιτωλικός : Η πίεση μεγάλη και ο στόχος ένας

Εβδομάδα της… κρίσης είναι αυτή που διανύει ο Παναιτωλικός. Απομένουν πέντε ματς πλην αυτού με την ΑΕΛ, αλλά το συγκεκριμένο είναι με διαφορά το πιο σημαντικό.

Μετά το 0-3 από τη Λαμία, ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Όχι τόσο βαθμολογικά, αυτό μπορεί να ανατραπεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Κυρίως ψυχολογικά. Η πίεση αυξάνεται με τους οπαδούς να μην κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους και να μη θέλουν και πολύ για να κάνουν το μπαμ. Ιδανικά δεν είναι ούτε εντός των τειχών τα πράγματα. Απολύτως φυσιολογικό αυτό λόγω της πορείας της ομάδα. Παντού όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, το κλίμα στραβώνει κάπως.

Το ματς με την ΑΕΛ, λοιπόν, είναι κομβικό γιατί με νίκη τα πάντα θα αλλάξουν. Θα βελτιωθεί το κλίμα, θα υπάρξει αποσυμπίεση και κυρίως μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Αυτό που έχει μεταφερθεί από τους διοικούντες είναι πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού. Ούτε η ισοπαλία είναι αρνητική φυσικά γιατί κρατάει τον Παναιτωλικό πάνω από τους Θεσσαλούς, αλλά δεν θέλουν στην ομάδα να μπουν οι παίκτες με αυτό το σκεπτικό. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε για το τι θα γίνει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος. Ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν στο Αγρίνιο και προετομάζονται όσο καλύτερα μπορούν για να το αποφύγουν.

πηγή : sportime.gr