Παναιτωλικός : Ούτε ο Μάζουρεκ στη Λάρισα!

Off και ο Αργεντίνος μέσοεπιθετικός ενόψει της αναμέτρησης στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ. Eλάχιστες οι πιθανότητες για Μπαρμπόσα.

Είναι που είναι στραβό το κλίμα στο Αγρίνιο, μεγαλώνει και η λίστα των απουσιών για τον Τραϊανό Δέλλα. Χωρίς τον Μάζουρεκ θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός το Σάββατο (3/4) στο Αλκαζάρ για τον «τελικό» με την ΑΕΛ.Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στο απουσιολογιο του «Κολοσσού», ο οποίος σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο των Αγρινιωτών, έχει υποστεί διάστρεμμα και δεν υπολογίζεται για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Aπουσία που δεν θα είναι η μόνη για τα «καναρίνια» που θα παραταχθούν στο Αλκαζάρ, χωρίς ακόμα τρεις, ίσως και τέσσερις ποδοσφαιριστές. Δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια απόντες Λιάβας, Τζανακάκης και ο Ματσόλα, που έχει υποστεί νέα θλάση και δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εξαιρετικά λίγες είναι οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι στον Θεσσαλικό κάμπο και ο Μπαμπόσα. Καρασαλίδης και Μανθάτης λογικά θα είναι στην 20άδα, αλλά δεν είναι σε θέση να ξεκινήσουν βασικοί. Τέλος, την Πέμπτη (1/4) αναμένεται να επιστρέψει στο Αγρίνιο ο Εντινγκά, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Κονγκό για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2021.

πηγή : sportime.gr