Παναιτωλικός : Μια του κλέφτη, δυο του ψεύτη…

Πρώτος υποψήφιος για υποβιβασμό ο Παναιτωλικός μετά τον έναν μόλις βαθμό σε τρία παιχνίδια των πλέι άουτ.
Μια του κλέφτη, δύο του ψεύτη, τρεις και ο υποβιβασμός πιο κοντά από ποτέ! Πέρσι τον έσωσε ο Χάβος. Φέτος το έργο του Δέλλα δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Ο Παναιτωλικός είναι πλέον το πρώτο φαβορί για να πέσει στην Super League 2.

Αυτό δείχνουν τόσο τα αποτελέσματα, όσο και η εικόνα των Αγρινιωτών. Με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, τα «καναρίνια» έχουν θέματα που δεν δείχνουν οτι μπορεί να λυθούν.

Καταρχήν και στα τρία παιχνίδια – τελικούς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στα πλέι άουτ, δεν έχουν κερδίσει κανένα. Ήττα από Λαμία και Βόλο, ισοπαλία στο Αλκαζάρ κοντρα στην ΑΕΛ.Και στα τρία ματς, η ομάδα του Δέλλα έχει δεχθεί γκολ. Τρία από τη Λαμία, τρία από τους «κυανέρυθρους» και ένα από την ΑΕΛ. Επτά το σύνολο. Στα τρία παιχνίδια έχει πετύχει μόλις και μετά βίας, δύο γκολ. Το ένα από αυτά με πέναλτι!

Η συνέχεια έχει Απόλλων (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Ατρόμητο (εντός) και ΟΦΗ (εκτός). Με 21 βαθμούς μέχρι στιγμής στο σακούλι του ο Παναιτωλικός, χρειάζεται τρεις νίκες για να αποφύγει το… μοιραίο. Απέναντι σε τρεις ομάδες που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σε οκτώ παιχνίδια (μέσα-έξω) κέρδισε μόνο τον ΟΦΗ, μαζεύοντας έξι βαθμούς, με απολογισμό μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες!

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο το ερχόμενο Σάββατο (17/4) είναι κυριολεκτικά ματς επιβίωσης. Αν το χάσουν, χάθηκαν!

πηγή : sportime.gr