Παναιτωλικός : Οταν μέχρι το 30′ έχεις δεχθεί 4 γκολ σε 3 ματς, δεν έχεις να ελπίζεις σε πολλά

Τα «καναρίνια» ξεκινούν τα ματς των play out σα να μην έχουν αντιληφθεί το διακύβευμα και όλα τα τέρματα που έχουν δεχθεί στο πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό είναι πλέον ο Παναιτωλικός, καθώς μετά από 3 ματς στα play out πέρασε ουραγός. Σε αυτά απέσπασε ισοπαλία στη Λάρισα και έχασε από Λαμία, Βόλο με επιμέρους σκορ 2-7, κάτι που αντικατοπτρίζει ανάγλυφα πως «βυθίστηκε» στη βαθμολογία. Τα «καναρίνια» παρουσιάζονται «υπνωτισμένα», σα να μην έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και μάλιστα δέχθηκαν και τα 7 τους τέρματα στο πρώτο ημίχρονο! Αν μάλιστα απομονώσουμε το πρώτο ημίωρο των αγώνων τους θα δούμε πως οι αντίπαλοί τους σκόραραν 4 φορές, έχασαν 1 πέναλτι και είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία να σκοράρουν.

*Με τη Λαμία οι φιλοξενούμενοί τους άνοιξαν το σκορ στο 24′ με τον Βασιλακάκη και στο 26′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντέλετιτς.

*Στη Λάρισα ο Κνετ απέκρουσε στο 9′ την εκτέλεση πέναλτι του Πινακά.

*Στο Βόλο οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 3′ με τον Ριένστρα, στο 13′ με εκτέλεση πέναλτι του Μπουένο έκαναν το 2-0, ενώ στο ημίωρο ο Περέα απώλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία.

Ετσι σε αγώνες «τελικούς», που πρέπει να μπαίνεις και να… μασάς σίδερα, οι «κυανοκίτρινοι» είναι νωχελικοί, χωρίς νεύρο/ένταση και για αυτό «κυνηγούν» το αποτέλεσμα. Εάν το φαινόμενο είχε συμβεί μία φορά τότε θα υπήρχαν ελαφρυντικά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση όμως αφορά τον «κανόνα» και υπό αυτές τις συνθήκες στο Αγρίνιο δεν έχουν να ελπίζουν σε πολλά. Ο υποβιβασμός προβάλει προ των πυλών.

πηγή : gazzetta.gr