Παναιτωλικός : Είναι ακόμα ζωντανός – 1-0 τον Απόλλωνα

Οι Αγρινιώτες μόνο εμφάνιση «τελικού» δεν έκαναν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά το πήραν το τρίποντο και παραμένουν ζωντανοί για παραμονή στη Super League, αγχώνοντας πλέον και την «Ελαφρά Ταξιαρχία»! Μια τελική στην εστία είχε το ματς (!), από την οποία προήρθε και το…αυτογκόλ του Λισγάρα που έκρινε την αναμέτρηση!

Το πρώτο μέρος κύλησε με τον Παναιτωλικό να πιέζει συνεχώς τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά χωρίς βέβαια να καταφέρει να βρει εστία. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μεντόσα να κάνει κεφαλιά από την μικρή περιοχή και την μπάλα να βγαίνει άουτ. Ο Παναιτωλικός στην συνέχεια είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει κάποια φάση και οι δυο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη. Στο 31ο λεπτό ο Μπεντινέλι με εξαιρετικό σουτ σκοράρει, ωστόσο ο διαιτητής σφυρίζει και το γκολ δεν μέτρησε, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Λισγάρα στον Ντουάρτε.

Με τους ίδιους ρυθμούς ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τον Παναιτωλικό να πιέζει και τον Απόλλωνα να προσπαθεί να αντιδράσει. Πολλά λάθη, κακό ματς στην συνέχεια, χωρίς να μπορέσει κάποια από τις δυο ομάδες να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Στο 61ο λεπτό ο Ιωαννίδης μέσα από την περιοχή έκανε κεφαλιά, ωστόσο ήταν αδύναμη και η μπάλα κατέληξε άουτ. Γενικότερα ο Απόλλωνας έψαχνε το γκολ στις κόντρες και έπαιζε κυρίως αμυντικά. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ελαφράς Ταξιαρχίας έγινε στο 82ο λεπτό με τον Μπεντινέλι να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κνετ μπλόκαρε. Όμως ο Λισγάρας έκρινε το ματς στο 84’ αφού έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του, μετά την τραγική επέμβαση του Βέρχουλστ για να δώσει τη νίκη στον Παναιτωλικό.