Παναιτωλικός : Το «φροντιστήριο» που έπιασε

Κομβική ήταν η νίκη που πήρε ο Παναιτωλικός με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά προφανώς θα χρειαστεί να υπάρξει και συνέχεια προκειμένου να έρθει η σωτηρία.

Την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ η προετοιμασία γι’ αυτό το κομβικό παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη, κάποιες παλιοσειρές (σ.σ. παίκτες έμπειροι και όχι απαραίτητα μόνο κάποιοι που βρίσκονται χρόνια στο κλαμπ) βγήκαν μπροστά και έκαναν «φροντιστήριο» στους υπόλοιπους. Μεγαλύτερη σοβαρότητα και πάθος ήταν κάποια από αυτά που ζητήθηκαν. Ο Παναιτωλικός τα είχε. Καλός δεν ήταν ούτε σε αυτό το ματς, αλλά εάν η παραμονή έρθει, κανείς δεν θα το θυμάται.

Από εκεί και πέρα, κομβική θεωρείται για πολλούς αυτή η αγωνιστική που έρχεται και στο Αγρίνιο συμμερίζονται αυτή την άποψη. Όχι μόνο γιατί λόγω timing είναι ευκαιρία να πάρουν κάτι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά έχει και τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, αλλά και γιατί ίσως έρθουν έτσι τα πράγματα που καταφέρουν να βάλουν δύο ομάδες από κάτω. Το τελευταίο θα είναι μεγάλο μπουστάρισμα κυρίως ψυχολογικά.

πηγή : sportime.gr