Παναιτωλικός : Ένα ακόμη Πάσχα με άγχος

Με το διπλό στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός εξασφάλισε πως έχει το πάνω χέρι για να μην πέσει απευθείας. Ωστόσο, στα δύο ματς που απομένουν, θα πρέπει να αποφύγει και το μπαράζ.

Πρώτα ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο, που τυπικά δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, και μετά η μάχη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Παναιτωλικός χρειάζεται σε αυτά τα δύο ματς να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από τους Κρητικούς ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Γιατί μπορεί να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις ομάδες της Super League 1 και της Super League 2, αλλά στο μπαράζ τα πάντα γίνονται με την πίεση που θα υπάρχει.

Όπως και να έχει, για δεύτερη σερί χρονιά κάνει Πάσχα με ιδιαίτερο άγχος. Πέρυσι μέσω των πλέι άουτ μπόρεσε να αποφύγει ακόμη και το μπαράζ. Θα τα καταφέρει και φέτος; Το πως έφτασε και πάλι σε αυτό το σημείο είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα, εφόσον όλα πάνε καλά και η παραμονή εξασφαλιστεί. Είναι σαφές πως η ευθύνη δεν μπορεί να βαραίνει τον εκάστοτε προπονητή ή τους παίκτες. Αυτοί έρχονται και φεύγουν. Εκείνοι που αποφασίζουν μάλλον κάτι θα πρέπει να αλλάξουν.

πηγή : sportime.gr