Παναιτωλικός, ώρα προπονητή

Στο Αγρίνιο ο χρόνος δεν είναι «σύμμαχός» του και το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη γύρω από τον νέο τους τεχνικό

Αγρίνιο ώρα προπονητή λοιπόν και ας δούμε τι «λέει» το ρεπορτάζ γύρω από το μέλλον του «κυανοκίτρινου» πάγκου. Το περασμένο Σάββατο (5/6) σας μεταφέραμε τις 4 περιπτώσεις που εξετάζονται ως διάδοχοι του Τραϊανού Δέλλα και τη λίστα που έχουν συντάξει στον Παναιτωλικό. Πιο συγκεκριμένα σε εκείνη βρίσκονταν, κατά αλφαβητική σειρά, οι Γιάννης Αναστασίου, Αργύρης Γιαννίκης, Σάββας Παντελίδης και Μίχαελ Σκίμπε.

Εκτοτε η πλευρά της ομάδας ξεκίνησε σειρά επαφών με όλους ή έστω με την πλευρά τους, ώστε να μάθει τα «θέλω» τους και να συζητήσει μαζί τους πώς «σκέφτονται» την επόμενη ημέρα στην ομάδα. Μέχρι εκεί, ούτε θετικές, ούτε αρνητικές απαντήσεις κάτι παρεμφερές. Εύλογα λοιπόν όλοι χρίστηκαν κάποια στιγμή ως «φαβορί» και τα σενάρια φέρνουν, ανά μέρα, και κάποιον άλλον με αυτόν τον τίτλο. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην ομάδα κρατούν ερμητικά κλειστά τα χαρτιά τους και παρουσιάζονται «σφίγκες».

Η ουσία είναι όμως ότι στο Emileon δεν έχουν ακόμη πάρει την οριστική τους απόφαση, κάτι που οριοθετείτε πλέον σε διάστημα 24 με 30 ωρών από τώρα. Μέχρι αύριο (10/6) το απόγευμα ο Παναιτωλικός θα έχει προπονητή, ίσως και αργά απόψε το βράδυ. Αυτό το κρατάμε ως δεδομένο.

Ως στο ποιος θα είναι εκτίμηση, ασφαλή τουλάχιστον, δεν μπορεί να υπάρξει. Κατά ορισμένες πηγές έχει «απωλέσει έδαφος», για διάφορους λόγους, η περίπτωση του Γερμανού, αλλά ως εκεί. Οι καλά γνωρίζοντες τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση πως «ακόμη δεν υπάρχει κάτι», ενώ ας μην ξεχνάμε ότι από την ομάδα αρέσκονται σε «εκπλήξεις», αφού π.χ. μέχρι και το Σάββατο το μεσημέρι τα ονόματα των Αναστασίου και Σκίμπε δεν είχαν ακουστεί ούτε καν ως «σενάρια», παρόλα αυτά είναι εκ των (βασικών) υποψηφίων.

Ο χρόνος κυλά και στην προκειμένη περίπτωση το γνωρίζουν/αναγνωρίζουν όλοι πως δεν είναι «σύμμαχος» του Παναιτωλικού, οπότε έχουμε το «σίγουρο» πως μετρά αντίστροφα για να κλείσει το θέμα προπονητή.

πηγή : gazzetta.gr