Παναιτωλικός : Το ξήλωμα δεν σταματά εδώ

Σε φάση αλλαγών βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Μετά από μία πλήρως αποτυχημένη σεζόν, που τουλάχιστον έκλεισε θετικά, στο Αγρίνιο βλέπουμε το… ξήλωμα.

Ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του ήταν οι πρώτοι που αποχώρησαν προς επιβεβαίωση του Sportime. Ο αντικαταστάτης του είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Και όποιος παρατηρεί ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, καταλαβαίνει πως έφυγαν και άλλοι. Ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει να αλλάζει πάντως.

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Κώστας Παγανιάς που σημαίνει ότι χαιρετάει ο Βασίλης Κλιάφας, ενώ ο Αναστασίου πήρε μαζί του μεταξύ άλλων και αναλυτή. Κάπου εδώ να σημειωθεί πως το θέμα του τιμ απασχόλησε αρκετά τις συζητήσεις που είχε ο Παναιτωλικός με τους υποψήφιους προπονητές. Από την πλευρά της ομάδας υπήρχε η επιθυμία να μείνουν 1-2 άτομα και εκεί έπεφτε σε… τοίχο με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Το ερώτημα είναι πλέον ποιος είναι ο επόμενος αδύναμος κρίκος που θα αποχωρήσει; Μην πάμε σε παίκτες. Το ρόστερ θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό. Στο Αγρίνιο επικρατεί μία έντονη φημολογία πως ο Χρήστος Κουτσοσπύρος είναι επίσης μέρος του ξηλώματος…

πηγή : sportime.gr