Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον Παναιτωλικό

Τα «καναρίνια» θα προχωρήσουν σε ριζική ανανέωση του έμψυχου δυναμικού τους και αναμένονται… εκπλήξεις

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από σήμερα (12/6) ο Γιάννης Αναστασίου και σταδιακά θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Παναιτωλικό. Το πότε θα ανακοινωθεί προβάλει δευτερεύων και τυπικό, αφού έχει από μέρες συμφωνήσει με τα «καναρίνια».

Στην ομάδα λοιπόν θέτουν όλα τα ζητήματα επί τάπητος. Βασικά τα «τρέχουν» γιατί οι αποφάσεις προβάλλουν ειλημμένες και αποτελούν απόρροια της περσινής χρονιάς όπου οι «κυανοκίτρινοι»… σώθηκαν στο… παρά ένα. Μία πρώτη «γεύση» αφορά την αξιοποίηση των παιδιών που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας, όχι βέβαια «χαριστικά» αλλά επειδή ανταποκρίθηκαν στα δύσκολα.

Το βασικότερο όμως είναι πως στους «κυανοκίτρινους» αναμένονται… σαρωτικές αλλαγές και κατά μία πηγή από τα ενδότερα του Emileon λέγεται πως «θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις».

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά όλα συνηγορούν πως θα παρατηρηθούν… σαρωτικές αλλαγές, σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό. Υπό αυτές τις συνθήκες αν στον Παναιτωλικό φτάσουν σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών θα είναι «φυσιολογικό», με γνώμονα τι έχουν κατά νου να πράξουν. Ευρύτερα αλλαγές αναμένονται σε πολλά επίπεδα.

πηγή : gazzetta.gr