Νέο βραβείο από ομογενή για τους μαθητές του Λυκείου Θέρμου

Τη θέσπιση ετήσιου Βραβείου από το φετινό σχολικό έτος 2020-21, για μαθητή ή μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου, αποδέχθηκε ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του Γενικού Λυκείου Θέρμου.Το βραβείο καθιερώνει συμπολίτης μας από την Ομογένεια με σημαντική θεσμική θέση που δεν επιθυμεί να αναφερθεί δημόσια το όνομά του, πράγμα το οποίο αποδεικνύει τις αγνές του προθέσεις, την αγάπη του για τον τόπο μας, την ανιδιοτέλειά και το ήθος του.

Η απονομή του ετήσιου βραβείου θα συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο ύψους χιλίων (1.000) δολαρίων και θα επιδίδεται σε μαθητή ή μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Θέρμου, που θα επιλέγεται από το Λύκειο, ανάμεσα στους πέντε (5) πρώτους που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης, ανεξαρτήτου Ομάδας Προσανατολισμού και Επιστημονικού Πεδίου (σύνολο μορίων) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις της Γ΄ Τάξης, με τις εξής προϋποθέσεις:
1) Να μην λαμβάνει το ίδιο έτος άλλο παρόμοιο χρηματικό βραβείο, από το ΓΕΛ Θέρμου.
2) Να έχει το χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα, όπως φαίνεται στη φορολογική δήλωση του προηγούμενου έτους της βράβευσης.

Το Βραβείο θα επιδίδεται σε δημόσια τελετή, κάθε Αύγουστο, μαζί με τα υπόλοιπα Βραβεία. Η καθιέρωση του Βραβείου έχει ως σκοπό την επιβράβευση της πνευματικής προσπάθειας των παιδιών της περιοχής μας για μόρφωση και συνέχιση των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του Γενικού Λυκείου Θέρμου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του συμπολίτη μας που δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον του για τον τόπο μας και την ενίσχυση φτωχών παιδιών που καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Ο Διευθυντής
Μαραγιάννης Κων/νος

Οι καθηγητές
Πίτσιος Χρήστος
Γαρεφαλάκης Εμμανουήλ
Τσιούμα Αικατερίνη
Προύντζου Όλγα
Τσέλιος Νικόλαος
Θεολογίτης Βενέδικτος
Αγγελοπούλου Ελένη
Παπαγιαννοπούλου Ελισσάβετ
Λάππα Αναστασία
Σακελλαρίου Σταυρούλα
Ασημάκης Ανδρέας
Πατσέα Ευσταθία
Γεροκόμος Γεώργιος
Πατσέα Ευσταθία
Ακαρέπη Δήμητρα