Παναιτωλικός : Στην Ονδούρα αποκάλυψαν πως έκλεισε ο Φλόρες

Μετά από την απόκτηση ενός Καναδού ο Παναιτωλικός συνεχίζει την… ελληνοποίησή του αποκτώντας και τον Ντέιμπι Φλόρες, έναν 26χρονο χαφ από την Ονδούρα.

Μετά τις αποτυχίες που είχε με τις προηγούμενες περιπτώσεις που θεωρητικά είχε κλείσει, ο Παναιτωλικός στράφηκε προς τον Φλόρες και όπως αποκάλυψαν στην πατρίδα του υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συμπληρώνεται ακόμα πως θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, όπως και ότι οι Αγρινιώτες τον είχαν δει από το φιλικό της 28ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη με την Ελλάδα.

Αυτές τις μέρες συμμετέχει με την Ονδούρα στο Golden Cup και ήταν βασικός στο 4-0 επί της Γκρενάδα. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του, αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Στην πατρίδα του υποστηρίζουν πως είναι μία σημαντική απώλεια για την Ολίμπια ο Φλόρες.

Έχει αγωνιστεί στον Καναδά στην καριέρα του με τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς (σ.σ. εκεί έπαιζε ο Ντέρεκ Κορνέλιους), ενώ έχει παίξει και στο MLS με την ίδια ομάδα. Την τελευταία διετία ήταν στην Ολίμπια. Πρόκειται για μία ακόμη επιλογή που προκαλεί έκπληξη. Όχι μόνο δεν γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει καν παραστάσεις από Ευρώπη. Φυσικά καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και όχι οι έως τώρα παραστάσεις του.

πηγή : sportime.gr