Θανατηφόρο τροχαίο στο γνωστό σημείο χωρίς πεζογέφυρα

Νεκρός 45χρονος που παρασύρθηκε στο ύψος του σταθμού του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην είσοδο του Αγρινίου στο ύψους του σταθμού του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας στο γνωστό σημείο καρμανιόλα της εθνικής οδού.

Ένας 45χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ που είχε κατεύθυνση το Αγρίνιο, στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον δρόμο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στα επείγοντα του Νοσοκομείου και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, η οποία ρύθμισε την κυκλοφορία. Δυστυχώς όμως στο Νοσοκομείο Αγρινίου διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος ουσιαστικά εξέπνευσε επί τόπου. Είχε ήδη χάσει πολύ αίμα και έφερε σοβαρό τραύμα στην περιοχή του αυχένα. Ο άτυχος 45χρονος διέμενε στην Αθήνα και είχε καταγωγή από το Χαλκιόπουλο Βάλτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνεται θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και μάλιστα με πεζό. Αν και από τους περισσότερους έχει υποδειχθεί η ανάγκη κατασκευής μιας πεζογέφυρας, ιδίως λόγω και της παρουσίας στην περιοχή του σταθμού του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έχει μπει στο σχεδιασμό. Στα έργα που πρόκειται να εκτελέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο σημείο κυκλικός κόμβος, όχι όμως και πεζογέφυρα.