Η… επανάσταση του Αναστασίου

Σημείο αναφοράς στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) στο Αγρίνιο, αποτέλεσε η έκρηξη του Γιάννη Αναστασίου ένα λεπτό πριν από τη λήξη του α΄ημιχρόνου.

Ο τεχνικός των «καναρινιών» αποχώρησε από τον πάγκο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία και για ένα ανάποδο (κατά τη γνώμη του) πλάγιο άουτ! Ναι, συμβαίνουν κι αυτά.Η ασυνήθιστη κίνηση του 48χρονου προπονητή με το «λευκό» ιστορικό σε ανάλογες αντιδράσεις στην καριέρα του, ήταν κάτι που ξάφνιασε αρκετά από τα μέλη της ομάδας του Παναιτωλικού καθώς και την εξέδρα.

Κι όλα αυτά, σε ένα ματς όπου ρέφερι, Στέφανος Κουμπαράκης -κατά κοινή ομολογία – έβγαλε το ματς «ατσαλάκωτος», είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και πέρασε αυτό που λέμε απαρατήρητος.Η αποχώρηση (διαμαρτυρίας) του Αναστασίου προέκυψε ως προϊόν του εκνευρισμού που προκάλεσε το γκολ του ΠΑΟΚ στο 32ο λεπτό.

Βλέπετε, ο σκόρερ Αλεξάντρου Μιτρίτσα του 1,67 μ. ύψος, έφτασε στο σημείο να νικήσει στον αέρα δύο ψηλότερους αντιπάλους και συγκεκριμένα τον Βργκοτς (1,95μ.) και τον Λούι (1,74μ.) που είχε επωμιστεί το προσωπικό μαρκάρισμα του Ρουμάνου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ. Δεν το λες και λίγο…

Μια φορά, ο κόουτς του Παναιτωλικού δεν θέλησε να δώσει καμία συνέχεια στις δηλώσεις του στο flash interview μετά το τέλος του ματς (μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του και τον ΠΑΟΚ) έχοντας ενδεχομένως αντιληφθεί και ο ίδιος πως επρόκειτο για μια…τραβηγμένη αντίδραση.

πηγή : sdna.gr