Όρθιος ο Παναιτωλικός στη Λαμία : 2-2

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο «Αθ. Διάκος», όπου Λαμία και Παναιτωλικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι δύο ομάδες προσέφεραν γκολ και θέαμα, με την εξέλιξη του παιχνίδι να είναι αμφίρροπη.

Η Λαμία προηγήθηκε στο 10’ με τον Μαζουλουξή, αλλά στο 30’ ο Ντουάρτε ισοφάρισε σε 1-1. Στο 66’ ο Νούνιες μετά από φάση διαρκείας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Φθιώτες, αλλά στο 90’ ο Βαρόνε ισοφάρισε για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Με όρεξη και ενέργεια ξεκίνησε το παιχνίδι η Λαμία απέναντι στον Παναιτωλικό, θέλοντας να βάλει τις βάσεις για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 9’ το κόρνερ του Μανουσάκη σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μαζουλουξής με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους.Μετά το γκολ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Παναιτωλικό να ψάχνει τρόπους να αντιδράσει. Και στο 30’ ο Ντουάρτε με εξαιρετικό σουτ από τα 25 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Σαράνοφ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Λαμία επιχείρησε να απαντήσει άμεσα, αλλά στο 32’ το γκολ του Μανούσου ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Ο Παναιτωλικός όμως ανέβασε την απόδοσή του και είχε μια καλή στιγμή στο 36’, αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε την κεφαλιά του Βαρόνε.

Ο καλός ρυθμός του αγώνα διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην κλείνονται, αλλά να ψάχνουν για το γκολ. Στο 57’ ο Λούι σκόραρε για τους Αγρινιώτες με φάουλ, αλλά ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει και ο παίκτης του Παναιτωλικού εκτέλεσε εκ νέου το φάουλ, αλλά δεν κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα.Στο 66’ η Λαμία κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ που έψαχνε, μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Ροντρίγκες. Ο Νούνιες ήταν αυτός που βρήκε το σουτ και έγραψε το 2-1.

Η αναμέτρηση συνέχισε να έχει φάσεις, καθώς ο Παναιτωλικός έψαχνε την ισοφάριση. Οι αλλαγές έριξαν κάπως τον ρυθμό, αλλά οι Αγρινιώτες δεν είχαν σκοπό να τα παρατήσουν. Στο 90’ ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε το φάουλ και ο Βαρόνε με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Βύντρα, Αντέτζο, Ανχελ Μαρτίνεθ, Τρούμπουλος (58’ Γκόλεμιτς), Νούνιες, Μανουσάκης (57’ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (81’ Τσούκαλος), Τιρόνε (74’ Σαραμαντάς), Μανούσος (74’ Αραμπούλι).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι (82’ Μόρσεϊ), Βργκος, Κορνέλιους (87’ Μπαρμπόσα), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες (83’ Καρέλης), Βαρόνε, Ντίας (90+3’ Αντούνιες), Ντουάρτε, Βέργος (90+4’ Μπελεβώνης).