Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τη «∆ιεθνή ομάδα καλλιτεχνών (Waav Kollektiv)» στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜμΕ μέσω συνεργατικών
χώρων (hubs) Holistic networking of creative industries via hubs – Creative@Hubs», διοργανώνει το 6ο εργαστήριο – σεμινάριο με θέμα: «Portrait Rally – Μάθε να σκιτσάρεις και να δημιουργείς πορτραίτα σε 20 λεπτά».
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την ∆ευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, Ώρα 18:00 μ.μ,
Στον πολυχώρο συνεδρίων & εκδηλώσεων, Κτίριο Χρυσόγελου, Φ. Κατάσου & ∆. Μακρή στο Μεσολόγγι (χώρος του έργου Creative@Hubs)
H εκδήλωση θα μεταδοθεί και με LIVE STRΕAMING μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Facebook.
Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας, επιτρέπεται η φυσική παρουσία μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους και στους νοσήσαντες από Covid-19, με την επίδειξη σχετικών πιστοποιητικών και εγγράφων ταυτοποίησης.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας για ∆ήλωση Συμμετοχής: +306978539302
Οι θέσεις για το εργαστήριο είναι περιορισμένες.
«Portrait Rally – Μάθε να σκιτσάρεις και να δημιουργείς πορτραίτα σε 20 λεπτά»
Ένα εργαστήρι γεμάτο χρώματα, εκφράσεις, έμπνευση. Ελάτε να μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε πολύχρωμα πορτραίτα σε συγκεκριμένο χρόνο μέσα από διαφορετικές τεχνικές!
Εισηγητές: Katharina Langer
Συνθέτει το ζωγραφικό της έργο μέσα από τα θραύσματα των εικόνων της κάθε μέρας. Όσα ελκύουν το μάτι, η ουσία της ύλης, η αμφισβήτηση των φαινομένων. Σημαντικοί σταθμοί της πορείας της μέχρι σήμερα η Art Student League στη Νέα Υόρκη και τα στούντιο Charles Cecil στηΦλωρεντία.
www.katharinalanger.de
Jens Ole Remmers
Σπούδασε γλυπτική και καλές τέχνες. Έχει εκπαιδευτεί στην ξυλουργική. Κεντρικό θέμα των έργων του είναι η φύση με τους ανθρώπους της και οι ερωτήσεις που προκύπτουν μέσα από τις συνεχόμενες αλλαγές.
www.jensoleremmers.de