Ξεκίνησε η εκ περιτροπής λειτουργία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο

Κοινότητα Παναιτωλίου: Με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στο οριστικό του κλείσιμο
Πολύ κοντά στο κλείσιμο φαίνεται ότι βρίσκεται το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο σύμφωνα με την Τοπική Κοινότητα. Ήδη το υποκατάστημα χθες και προχθές παρέμεινε κλειστό «λόγω αδειών του προσωπικού», όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην πρόσοψη του υποκαταστήματος.

Η Κοινότητα Παναιτωλίου εκτιμά ότι η εκ περιτροπής λειτουργία του υποκαταστήματος θα οδηγήσει στο κλείσιμό του. Ζητά μάλιστα αρωγή των βουλευτών του νομού και της Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής, προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η αρνητική εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Κοινότητας:
Η χθεσινή μας παρέμβαση ήταν σίγουρα προφητική, αλλά δεν περιμέναμε ότι η προφητεία θα εκπληρωθεί τόσο σύντομα. Το κατάστημα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου ξεκίνησε εκ περιτροπής λειτουργία, που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στο οριστικό του κλείσιμο.
Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, οι φόβοι που εκφράσαμε χτες επαληθεύονται με τον χειρότερο τρόπο.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή Αγρινίου και τους βουλευτές του νομού να πάρουν άμεσα θέση και να αναδείξουν το πρόβλημα, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη. Η Κοινότητα Παναιτωλίου τάσσεται απέναντι σε πρακτικές και πολιτικές που σκοπεύουν στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας και θέτει προ των ευθυνών τους, όσους συνειδητά υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.